AKSARAY / GÜLAĞAÇ - Demirci Atatürk İlkokulu

Demirci Atatürk İlkokulu

Demirci Kasabası Kurtuluş Mahallesi. Gülağaç /AKSARAY
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan,değişime ve gelişime açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,farklılıkları zenginlik kabul eden,hoşgörülü,en az bir yabancı dili çok iyi bilen kendine güvenen,düşüncesini ifade edebilen,özgüre düşünen,çağdaş,demokratik bireyler yetiştirmek. ENGLİSH To train modern, democratic individuals who are aware of science and technology, are open to change and development, accept learning as the basic need, accept differences as riches, are tolerant, know at least one foreign language very well, can express their thoughts, think free, think contemporary.
Misyon
1-Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini,bilgili,becerili,özgüvenli olmalarını sağlamak 2-Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakan,çevreyle iyi ilişkiler kurabilen bireyler yetiştirmek. 3-Liderlik özelliklerinin yanısıra işbirliği yapabilen kolektif bireyler yetiştirmek. ENGLİSH 1-Taking into account their individual abilities to learn, to be knowledgeable, skilled, self-confident 2-To educate individuals who are looking at the events in a multi-directional and objective manner and who can establish good relations with the environment. 3-In addition to leadership characteristics, to train collaborative individuals.
Öğretim Şekli :normal
kalorifer
Her yarım saatte il ve ilçeye ulaşım vardır.
Aksaray ili Gülağaç ilçesi Demirci kasabası
Aksaray´a 25 Gülağaç´a 6 km
AKSARAY MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN HAZIRLADIĞI ERASMUS K1 PROJESİNE DAHİL OLDUK.